Качеството е равно на доверие!
Обадете ни се +359 888 309 172

"КИЛИ МЕД" ООД
е семейна фирма. Тя основана през 1999 година. Към момента във фирмата работят четирима човека. Основател и управител на фирмата е Петър Лилов. Господин Лилов е роден през 1952 година и е завършил инжинерното си образование в Технически Университет – София със специалност "Медицинска техника". След дипломирането си господин Лилов е работил във фирма "Дрегер" за периода от 1985 до 1999 година, където е бил ръководител на сервиза за наркозни и дихателни апаратури. Болници от София и други градове в страната са имали договори с "Дрегер" за доставка и последващ сервиз на предлаганата от фирматса медицинска апаратура. До 1999 година господин Лилов е посетил и успешно завършил всички предлагани курсове и обучения в Любек (където се намира централата на Дрегер). Господин Лилов е посещавал и други обучения свързани с медицинска апаратура. Пример за такова обучение е курса в Ерланген на тема "Серво вентилатори" на фирмата Сименс. Разполагайки с опита и връзките си с болници в цялата страна, няколко години по-късно господин Лилов решава да създаде собствена фирма. Негова мечта и призвание винаги е било да се занимава с продажба и сервиз на наркозна и дихателна апаратура. През цялата си кариера и днес господин Лилов се е радвал на доверието на всички свои партниори, защото винаги е съумявал да реагира изключително бързо и точно във всякакви ситуации и винаги е бил човек, на когото може да се разчита.

"КИЛИ МЕД" ООД от 1999 до 2010
Вече 11 години фирма "КИЛИ МЕД" ООД продава, консултира и сервизира наркозна и дихателна медицинска апаратура на болници в множество градове из цяла България. И до днес господин Лилов се занимава, както със сервизиране и ремонт на тази апаратура, така и с кореспонденцията свързана с тази дейност. През последните няколко години господин Додов е основният помощник на господин Лилов. Той е завършил ТУ – София със специалност "Електронни системи за контрол и управление" през 1998 година. Госпожа Весела Лилова отговаря за административно-финансовата част от дейността на фирмата. Госпожа Стела Лилова се занимава с комуникацията на "КИЛИ МЕД" ООД с всички чуждестранни партньори. Нейна отговорност са и търговските операции на фирмата. Тя е завършила своето образование в Университет Пасау – Германия.

"Качеството е равно на доверие"
Услугите, които нашата фирма предлага започват с компетентно консултиране, продължават с перфектно организирани продажбени сделки и завършват с изключително бързи и качествени сервизни услуги. Нашето мото е: "КАЧЕСТВОТО е равно на ДОВЕРИЕ!" През последните 11 години фирма "КИЛИ МЕД" ООД работи успешно с голям брой болници в София и страната.

КИЛИ МЕД ООД  © 2013